Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Nie mogę się nim nasycić. Jest słodki. Najlepszy na świecie. Tak bardzo w zgodzie z ciałem kobiety. Wielka gwiazda zdradza tajemnicę doskonałej figury.
W piątek, 30 października od dziewiątej do dwunastej. Jak smakuje kergulena? Dlaczego labraks jest modny? Skandal z pangą. Porady dla dorady. Sensacyjne odkrycie w sprawie kurkumy. I kuchnia Urszuli Dudziak. Zapraszamy, Magdalena Fijałkowska i Waldemar Sulisz
Marek Niedźwiecki zbiera grzyby, mrozi je na zimę, uwielbia zupę grzybową. Siostra piecze mu mięso, a od dodaje je do grzybów. W rozmowie z Dziennikiem opowiada o smakach dzieciństwa. I rydzach w Australii.
Irlandzcy naukowcy stwierdzili, że kurkuma dosłownie zabija komórki nowotworowe. Co więcej proces ten jest niezwykle szybki. W dodatku kurkuma wysyła sygnał, który powoduje, że komórki rakowe zjadają się same – podaje za BBC Gazeta Wyborcza.
To potrawa, która zachwyciła Piotra Bikonta i Roberta Makłowicza na ubiegłorocznym \"Święcie śledzia\". Śledzie w imbirze zajęły tam pierwsze miejsce. Są pyszne. Zresztą sprawdźcie sami.
To bardzo smaczne grzyby. Ale pamiętajcie. Na kapeluszu muszą mieć zadziorki. Na trzonie ruchomy pierścień. I nóżka po przełamaniu musi być pusta. Najlepsze są jak schabowe. Obsmażone i zalane octem smakują nadzwyczajnie. Podobnie jak kanie na tostach.
Choć ma bajkową figurę, to lubi zajadać boczek z patelni, świeżonkę z cebulką a na deser śledzie. Dziś poleca swoją zapiekankę. Do dobrego wina.
Pazurki na kapeluszu, ruchomy pierścień na trzonie. Po przełamaniu pusta nóżka w środku. To gwarancja smacznej kani. Zrobiona jak schabowy smakuje jak on. A pierogi z gąsek nie mają sobie równych.
Jesienią w moim domu najlepiej schodzą: fasolowa, gulaszowa, ziemniaczana i żurek z kiełbasą. Zupa gulaszowa jest najbardziej posilna. I ten ostry charakter.
Po raz siódmy redakcja Dziennika Wschodniego\" przyznała \"Złotą łyżkę\". Pani Eliza Kunc odebrała prestiżową nagrodę na Europejskim Festiwalu Smaku. W piątek, 23 października dyplom sygnowany podpisem Piotra Bikonta i Roberta Makłowicza zawisł na honorowym miejscu w restauracji \"U Elizy\". Gratulujemy.