Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Na ulicy Onyksowej w Lublinie otworzyła się „Cukiernia i Restauracja Williams. Siódme urodziny obchodzić będzie restauracja Siedem Życzeń
Razem ze Studiem Kulinarnym Sokowirówka w Poniatowej zapraszamy do Szkoły Gotowania. Na krótkich filmach będziemy uczyć się od najlepszych.
W Lublinie debiutowała. Jej nazwisko pojawia się na afiszach teatrzyków „Czarny kot” i „Wesoły ul”. Mężczyźni kochali się w Ordonce na zabój. Wśród szukających z nią flirtu był pewien generał, który co wieczór zasiadał w pierwszym rzędzie lubelskiego kabaretu, słał bukiety i miłosne listy. Jej romans z Osterwą zakończył się skandalem.
W restauracjach czas na jesienne zupy.
Choć Ogólnopolski Festiwal Dramaturgii Współczesnej „Rzeczywistość Przedstawiona” odbył się w Zabrzu już po raz XVII, to po raz pierwszy zostało przyznane osobiste wyróżnienie dla Sceny InVitro w Lublinie.
Teatr dla dzieci, scena dla młodzieży i scena dla dorosłych. To trzy najważniejsze kierunki artystycznej działalności Teatru Andersena pod dyrekcją Krzysztofa Rzączyńskiego, nowego dyrektora sceny.
Restauracja hotelu Montis w Poniatowej wprowadza do karty najsłynniejsze potrawy kuchni chorwackiej.
W piątek o godz. 18 w Kaplicy Trójcy Świętej na zamku po raz pierwszy będzie można zobaczyć bezcenną, gotycką pietę z nieistniejącego kościoła w Konopnicy.
Maestro Jean Bos będzie miał w Lublinie tatara po belgijsku. W restauracji Hades Szeroka trwają ostatnie próby przed premierą, która odbędzie się 31 maja o godz. 19.