Trzy autorskie dania za 69 zł. W Lublinie trwa kolejna edycja Resutaurant Week. W ramach akcji można poznać menu najlepszych szefów lokalnych kuchni.
To już kolejna odsłona popularnej akcji odbywającej się cyklicznie w różnych miastach Polski. Tym razem hasłem przewodnim wydarzenia jest "FoodSmellsGood". W trakcie trwania festiwalu można odwiedzić wybraną biorącą udział w akcji restaurację w Lublinie i w cenie 69 zł spróbować popisowych dań. Na menu składają się przystawka, danie główne oraz deser.
- Menu jesiennej edycji zapiera dech w piersiach! Jest sezonowo i aromatycznie zgodnie z
ideą #FoodSmelllsGood. W festiwalowych daniach można znaleźć zarówno sporo grzybów,
jesiennych warzyw jak i szeroki wybór owoców morza, ryb, a także najlepszej jakości mięs - chwalą organizatorzy akcji.
Rezerwacje trwają na www.restaurantweek.pl. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w restauracji podczas Restaurant Week jest przewidziana na 90 minut.
Jesienna odsłona festiwalu potrwa do 12 listopada. Pełna lista lubelskich restauracji biorących udział w akcji dostępna jest na stronie festiwalu.