Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Kapela ze Wsi Warszawa będzie jadła w restauracji Sielsko Anielsko, Boban i Marko Marković Orkestar w hotelu Na Rogatce.
W piątek 10 września w Kazimierzu startują Profesjonalia 2010. Z tej okazji mamy dla Was konkurs. W każdym zestawie znajdziesz podróżną torbę, koszulkę oraz akcesoria przydatne w poznawaniu szlachetnej sztuki warzenia piwa.
Dziękujemy za ciekawe przepisy, które z pewnością zainspirują do grillowych poszukiwań.
Już w sobotę, 11 września, dowiemy się, który lokal został uznany za \"Najlepszą restauracją Lubelszczyzny”. Prestiżową \"Złotą łyżkę” wręczy Piotr Bikont, krytyk kulinarny i Krzysztof Wiejak, redaktor naczelny Dziennika Wschodniego.
Hiszpańska kuchnia z tańcem flamenco, pokazy autentycznej kuchni karaimskiej z Trok na Litwie, potrawy z Ukrainy i Białorusi. To międzynarodowe atrakcje kulinarne, jakie czekają na smakoszy podczas drugiej edycji Europejskiego Festiwalu Smaku, który od piątku do niedzieli potrwa na Starym Mieście w Lublinie.
Jest pikantna, korzenna i bardzo smaczna. Pachnie świeżą kolendrą i bakaliami moczonymi w koniaku. Odkrywanie kuchni Ormian, którzy zamieszkiwali Lubelszczyznę przypomina odkrywanie zaginionej Atlantydy.
Ormianie zniknęli z Zamościa. Tera znad miastem czuwa ich Madonna
Pikantna pasta z upodobaniem dodawana do placków, chlebków, warzyw.
Jeden z największych przysmaków kuchni polskich Ormian, którzy zamieszkiwali w Zamościu.
Niezwykle sycąca i aromatyczna zupa z dodatkiem słynnej przyprawy chorut.