Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Makłowicz ugotował ją podczas wędrówki po Antypodach, ale w Polsce zrobiła karierę.
Czyli gulaszem gotowanym przez pusztańskich pasterzy, wielbionym przez Makłowicza.
Zwane też marchewkowcem lub piernikiem z marchwi
Wczoraj do Lublina przyjechali przedstawiciele Gminy Żydowskiej z Warszawy, by podziękować za dary dla powstającego Muzeum Chasydów Lubelskich.
Robert Makłowicz przyrządził najsłynniejszy przysmak z Lubelszczyzny w Obszy, podczas kręcenia jednego z trzech odcinków kulinarnych podróży po Lubelszyźnie.
Zrób takie, nie pożałujesz, obłędne są.
Amerykańscy naukowcy przy pomocy genu p53 zmusili komórki nowotworowe u myszy do masowego samobójstwa. Lubelski naukowiec już 10 lat temu dokonał podobnego odkrycia.
Restauratorzy i kucharze przed nimi drżą.
Gdy na planie lubelskiego odcinka \"Podróży kulinarnych Roberta Makłowicza” powstał żółty ser sensacji nie było końca. Okazuje się, że na Lubelszczyźnie robi się taki ser od wieków.
Dziś proponujemy przepis na kotlet po zbójnicku