Świąteczne spotkanie można zorganizować nie tylko w siedzibie firmy. Do dyspozycji są także komfortowe wnętrza Hotelu Luxor, które dzięki klimatycznym dekoracjom sprzyjają świątecznej atmosferze. - Organizujemy wigilie zarówno dla małych jak i dużych firm. Oferujemy salę bankietową na ponad 300 osób oraz mniejsze wnętrza na bardziej kameralne imprezy - mówi Patrycja Kowalczyk z Hotelu Luxor. - Zapewniamy wysoki standard usług i profesjonalną obsługę. Takie spotkanie będzie dla państwa pracowników chwilą wytchnienia i wspólnej radości z oczekiwania na święta.
Tradycja w nowoczesnym wydaniu
Wigilijne menu przygotowane przez Szefa Kuchni Marcina Zalenta to mistrzowskie połączenie tradycji z nowoczesnością. Wszystkie potrawy z czterech zestawów do wyboru zostaną przygotowane w prawdziwie domowy sposób. Wśród kulinarnych propozycji znalazły się m.in. barszcz wigilijny z uszkami, kapusta z grzybami leśnymi, pierogi z kapustą i bigos staropolski. Nie zabraknie też pieczystych mięs, domowego pasztetu z wieprzowiny, schabu z morelą i śliwką oraz rybnych przysmaków m.in. śledzi pod pierzynką z pora, smażonego karpia z cytrynową nutą, carpaccia z wędzonego łososia czy pieczonego pstrąga. Na wigilijnym stole pojawią się także ciasta - makowiec, babka, jabłecznik i sernik oraz aromatyczny kompot z suszu.
Świąteczny nastrój
Uzupełnieniem świątecznych przysmaków będą klimatyczne dekoracje wnętrz i stołu oraz starannie dobrana muzyka. Taka atmosfera na pewno skłoni do podzielenia się wigilijnym opłatkiem, wspólnej radości i kolędowania.
O komfort gości zadba profesjonalna obsługa. Hotel dysponuje nie tylko przepiękną salą ale również bezpłatnym monitorowanym parkingiem.