
Do wigilii zostało tylko 3 dni. W wielu domach jest już wszystko gotowe, jednak są też takie, gdzie trzeba przygotować. Spokojnie, jeszcze można przygotować smaczne święta na ostatnią chwilę.

Łukasz Oroń z restauracji Legendy Miasta pomoże naszym Widzom przygotować wigilijne potrawy last minute, które będą zachwycać gości.
Idealną potrawą przygotowaną na ostatnią chwilę będą śledzie. Możemy przygotować je na wiele sposobów, z rodzinkami, kaparami, śmietaną lub zagranicznie. W dzisiejszym programie przygotowujemy śledzie na sposób węgierski – z papryką, pieczarkami oraz pomidorami.
Warto oglądać program uważnie, ponieważ pojawia się wiele ciekawych pomysłów i propozycji na „podrasowanie” świątecznych potraw.
Wigilijne last minute w najnowszym odcinku „Dziennika ze smakiem”. Cały program dostępny na naszej stronie internetowej oraz w serwisie YouTube. Poprzednie odcinki dziennika ze smakiem dostępne na naszym kanale YouTube. Premierowe odcinki co sobotę o godzinie 11.
