![AdBlock](https://cdn01.dziennikwschodni.pl/media/user/adblock-logos.png)
![](https://cdn01.dziennikwschodni.pl/media/news/2014/2014-10/20141022-kulinarna-mapa-141029881_e0118.jpeg)
W najbliższą sobotę będzie można wziąć udział w kolejnych warsztatach kulinarnych mEATing. Tym razem uczestnicy dowiedzą się jak przygotowywać sushi. Spotkanie poprowadzi Michał Jóźwik, jeden z pierwszych sushi masterów w Lublinie.
![AdBlock](https://cdn01.dziennikwschodni.pl/media/user/adblock-logos.png)
- Warsztaty prowadzą szefowie kuchni, doświadczeni kucharze, a także pasjonaci gotowania - zaznacza Dawid Furmanek z mEATing. - To propozycja dla dorosłych i dla dzieci.
Czterogodzinne warsztaty odbywają się w restauracji Aventino (ul. Grodzka 1). Początek o godz. 10, wstęp kosztuje 220 zł. Formularz zgłoszeniowy dostępny na www.m-eat-ing.pl. Organizatorzy zapewniają produkty, przepisy przygotowywanych potraw, fartuchy i napoje. Kolejne warsztaty: 22 listopada (ryż), 29 listopada (tortellini i ravioli), 6 grudnia (owoce morza) i 13 grudnia (włoskie święta).