Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.
Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)
Oto najważniejsze produkty, które musimy zabrać ze sobą na majowe grillowanie. Od gadżetów po przyprawy
Mistrzostwo Polski zawodniczki z Lublina mają już w kieszeni. Teraz najważniejsze będą mecze finałowe Pucharu Polski i Challenge Cup. Zanim jednak podopieczne Roberta Lisa powalczą o dwa, kolejne tytuły czeka je spotkanie ligowe. W niedzielę o godz. 18.30 zagrają w Elblągu z trzecim w tabeli Startem
Można go piec bezpośrednio nad żarem, ale my polecamy zawinąć w folię i upiec. Odwdzięczy się niebywale soczystym mięsem pachnącym ziołami.
Dużych strat spodziewają się restauratorzy z deptaka, bo przez jego przebudowę nie mogą ustawić ogródków. Możliwe, że wystawią je najwcześniej w czerwcu, bo przebudowa się przedłuża. Już teraz spadły im obroty. Są wściekli na Ratusz i chcą, by po remoncie zwolnił ich z opłat za ogródki. Ale Ratusz to wyklucza
Klub Studencki Kazik (ul. Nadbystrzycka 40a) zaprasza na kolejną odsłonę karaoke, które odbędzie się 28 kwietnia o godz. 20.
Nie pod koniec kwietnia, jak pierwotnie planowano, a w połowie sierpnia powinny zakończyć się prace przy budowie drugiego etapu obwodnicy Puław, czyli odcinka krajowej S12. GDDKiA wyraziła zgodę na 99 dodatkowych dni robót. Energopol zapewnia, że to wystarczy.
Marek Goluch od dzisiaj, 27 kwietnia, jest nowym prezesem Lubelskiego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej. Dotychczasowy prezes Jolanta Jańczak oraz wiceprezes Lech Kliza zostali odwołani z zarządu.
Jest w tej książce wszystko czego szukam w życiu, również w tym życiu „od kuchni”. Prostota, wyobraźnia i… zdrowy rozsądek. Maja Sobczak pokazuje jak jeść zdrowo i smacznie, nie marnując pieniędzy, czasu i energii. „Qmam kasze. Do ostatniego okruszka” to modny ostatnio światowy trend no waste cooking w polskim, smakowitym wydaniu.