Tradycję najłatwiej jest poczuć podczas świąt. Wtedy staramy się, by wszystko odbywało się zgodnie ze zwyczajami, ponieważ dzięki temu możemy stworzyć prawdziwie rodzinną atmosferę.
Dlatego tak ważne są tradycyjne potrawy, wspólne spędzanie czasu, odświętny strój oraz suto i wytwornie zastawiony stół. Liczą się jednak nie tylko ilość i jakość jadła oraz napitków, ale także sposób ich podania.
Najlepszą metodą na podkreślenie wytworności oraz wyjątkowości jest podanie świątecznych czy uroczystych posiłków w eleganckich naczyniach, najlepiej w kwiatowych, acz nie przesadnie „ubogaconych” wzorach.
Warunki te niewątpliwie spełnia „Yvonne” – najnowszy fason z obchodzących właśnie 220-lecie istnienia Zakłady Porcelany „Ćmielów” (należą do najstarszej w Polsce grupy fabryk wyrobów ceramicznych).
Charakteryzuje się on połączeniem prostoty z elegancją, czyli praktycznego kształtu z wytwornym wyglądem.
Źródło: SFERA PR