
Produkowana w Zamojskich Zakładach Zbożowych "Mąka Tortowa” jest najlepsza w Polsce! Mąka została nagrodzona w piątej edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów "Najlepsze w Polsce - The Best in Poland”, a jej producent otrzymał certyfikat.

ale konsumenci.
Zamojskie Zakłady Zbożowe prowadzą swoją działalność od 1993 r. na terenie Polski południowo-wschodniej. Firma zajmuje się skupem, przechowywaniem, przetwórstwem i obrotem zbożem. Posiada młyn pszenny w Zamościu o zdolności przerobowej 100 ton na dobę, elewator zbożowy z bocznicą kolejową oraz magazyn zbożowy w Tuczapach. Nowoczesne laboratorium jest gwarancją szybkiej i obiektywnej oceny jakościowej zbóż. Mimo dużej konkurencji przedsiębiorstwo, które posiada certyfikaty ISO 9001:2000 oraz HACCP, bardzo dobrze radzi sobie na rynku. Certyfikat "Najlepsze w Polsce” dla "Mąki Tortowej” jest kolejną nagrodą po "Agro Polska” dla "Mąki Zamojskiej” oraz tytułach Wojewódzkiego Lidera Biznesu przyznawanych w kolejnych edycjach.